Úvod » Výsledky Zápasů

1. turnaj v Nových Sadech

publikováno 05.09.2016

4.9. se konalo na hřišti Nových Sadů první turnajové kolo našeho výběru

Soupeři nám byly výběry celků domácích Nových Sadů, Chválkovic a Nemilan. 

 

První zápas - první výhra

V prvním utkání se naši kluci utkali proti výběru Chválkovic. V utkání měli značnou převahu a téměr celou dobu bylo utkání pod jejich taktovkou. Soupeř dával góly z rychlých protiútoku se značnou dávkou štěstí. Náš výběr ovšem v druhé půlce zvýšil tempo. I přes zahazování jedné šance za druhou dokázal svou převahu proměnit v první výhru 5:3. Nutno dodat ovšem, že skóre mohlo být jednoznačně vyšší, ale díky dobrým reflexům soupeřova golmana se tomu tak nestalo. 

 

Druhý zápas - domácí tým nás přetlačil

Ve druhém zápase se představil domácí celek Nových Sadů. Náš tým utkání možná lehce podcenil v euforii z prvního zápasu v němž dominoval. Domácí celek Sadů byl, ale na stejné úrovni a v porovnání s prvním utkáním zvládal i taktické pokyny trenéra a disponoval několika hráči s kvalitní technikou i rychlostí. První goly v naší síti donutily náš tým k chybám a tlak ze strany domácího týmu i gólové manko trošku srazilo odvahu našich hráčů, přesto se jim nedá odepřít velká bojovnost a to, že zápas nebyl z jejich strany odevzdaný. Výsledek 8:2 byl i v podstatě na místě vzhledem k tomu, že náš golman si šel zahrát do pole a v bráně si to vyzkoušel jeden z útočníků. 

 

Třetí zápas - kluci do toho chtějí dát všechno

V posledním utkání hracího dne na nás čekal nevyzpytatelný celek z Nemilan - jehož trenéry bylo slyšet po celém hřišti. Klukům bylo zdůrazněno, že jde o poslední utkání a tak se do brány v touze zvítězit opět vrátil golman. Motivační proslov ať dají do svého výkonu vše a poslední taktickou úpravou v rozestavení mohl zápas začít. V hráčích bylo vidět velké odhodlání napravit přechozí zápas a jejich energie zaplnila od prvních minut utkání celé hřiště. Poločasový výsledek deklasoval soupeře výsledkem 6:0. V hráčích byla vidět radost a chuť bojovat i vítězit - porvat se v posledním zápase jednoznačně o výhru. Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu a soupeře od většího debaklu zachránilo pouze špatné zakončování našich vyložených šancí. Převahu našeho celku potvrzuje i čisté konto obranných řad. S konečným výsledkem 8:0 odcházel náš tým na závěrečené focení. 

 

Závěrem můžeme jen shrnout to podstatné - celkové nasazení všech hráčů - odhodlání, motivace, bojovnost a chuť do hry vedou k závěrů velmi dobrého hodnocení z pohledů nové trenérské dvojice. V týmu byla vidět radost ze hry a chuť do hry - to je to hlavní. Nyní se zaměříme na další taktické i technické dovednosti, aby náše příští utkání s lepšími soupeři byly po týmové stránce více organizované. Děkujeme všem hráčům i rodičům a budeme se těšit na další zápasy. 

S pozdravem trenéři Pokorný & Zatloukal. 

 

Zápasy

Černovír - Chválkovice 5:3

Černovír - Nové Sady 2:8

Černovír - Nemilany 8:0 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

p. trenér Suchánek si bude s týmem nechávat vyrábět čepice s potiskem Slovanu Černovír - dostala se nám možnost se připojit k objednávce do konce týdne máte zájem ? cena se odhaduje mezi 150-200 kč kus co jsem slyšel.

  Ano - bojím se zimy
9 (100,0%)

  Ne - jsem otužilec
0 (0,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz